töyen sykehjem hit, legevakten dit

Ja mer uppdatering än att jag jobbar typ precis hela jävla tiden blir det inte. för det är ungefär vad jag gör. sen kommer lördagen, så jobbar jag som vanligt, stressar hem för att hinna med ut och umgås iaf en dag i veckan. kliver upp söndagen, tänker på hur kul jag haft det, duschar och mår skitdåligt och åker till jobbet...

Jag vill egentligen itne klaga på mitt jobb för jag har underbara kollegor och jag själva arbetet sitter i ryggraden vilket är underbart när man tänker på ICA tiden.. men det känns skit att bli utnyttjad eller vad man vill kalla det, för mina vakter är inte rättvist lagda.. helg, helg, helg, helg, och åter helg..

Igår bröt allt ut när jag ligger ensam hemma och det är storm ute, mörkt i lägenheten, min hals gör ont, åskan och blixten går i hundra och mamma ringer och tycker lite synd om mej.. då brister allt och man känner mej som världens minsta för en stund.. skönt ibland.

Och idag på jobbet skulle jag ladda en hiss, personhiss alltså, och skulle stoppa in kontakten, får feta stöten och blec svart över hela handen och upp på armen vilket slutade med att jag fick åka till legevakten ochg ligga inne tre timmar för hjärtobservation.. jaja... sov konstans, var helt slut.. snygg läkare.. ännu en erfarenhet!!

På toftes är det rätt tomt den här veckan då både Elin och Anna är hemma i gävle, Linn är i lysekil hos hennes nyfunna lover och har första mötet med mamman.. så det är bara jag och emma kvar.. rätt skönt.. SORRYY GIRLS.. men ikväll är det mindre roligt då jag kommer få ligga ensam hemma för emma stänger ikväll.. Freppa fylleer 21 så det är feting fest men jag kan itne joina för jag jobbar 8 i morron bitti.. livet suger ibland.
Så nu sitter jag på memphis (ovanligt) och ser på när johanna jobbar och jag dricker kaffe och ser efter lägenheter..

Ja, de är dags för det nu också.. sista september flyttar vi ut.. men vaaaart??!! Det kommer sluta med att vi får splittras eftersom vi är så många.. Svårt att hitta en stor lägenhet.. Svårt att hitta nåt över huvud taget för alla inflyttningar är nu i augusti så vi lär hålla ögonen öppna.. kommer förmodligen bli kollektiv.. hyra in sig i ett rum och lära känna nya människor. samtidigt som det suger att splittras är det alltid kul att lära känna nya folk.
Det sura är att det blir välla en 5000 i månaden eftersom man hyr ett rum.. Men det kan det vara värt eftersom jag verkligen vill vara kvar i oslo och det skulle vara underbart med eget rum!!

Det där med att spara pengar i oslo verkar inte vara min grejj...


på tisdag kommer pappa!! woohoooo. ska visa runt lite, kosa oss!!


den 24 funderar jag på att komma hem till gelfe och hälsa på. Skär min chef i bitar om hon inte ger mej ledigt.. då kan hon glömma att jag blir kvar! apa.

ååh det luktar så gott om allas flottiga mat här. haha.. ska hem och laga kycklingtacos.. inte dåligt de inte!


pusssss


syskon tid

VÄRME, SVETT, KLADD, SOL, ABSOLUT INGEN VIND. hvad skjeeer??? 
Klarar knappt av den här värmen, speciellt inte på jobbet. Både jag och beboerna är helt utslagna. Skit dålig ventilation och kvavt och svettigt med allt jobb.. Nu är jag iaf ledig fredag, lördag och söndag. HAr ju lillebror på besök!! Fast jag har typ inte hunnit träffa honom något förrän idag.. Lite men inte så mycket jag jobbar och han är med de andra brudarna. 

Idag tog jag, brorsan och Marre bussen till Huk och la oss på stranden, det sjuka är att det var typ till och med för varmt för att ligga på stranden.. Badade i Oslofjorden som det var typ 20 grader i, lätt!! Jätteskönt var det..  Somnade lite fint alla tre på handduken och sen vaknade vi paniksvettiga och gick ner och badade igen.. 
Sen pallade vi inge mer sol.. Bussen var stekhet så vi tog båt in till Aker brygge vilket var mys.. Fläktade skönt och det är alltid kul att åka båt! 
Hängde lite i stan, träffade upp Anna och nu sitter vi här.. Utslagna som vanligt.. 
Ikväll har vi styrt upp grillkväll på vår innegård, sen får vi se vad som händer! 

Pöss

RSS 2.0