två dagar to go

Är helt slut efter jobbet. Är egentligen inte jättemycket att göra men sjukt mycket spring.. Men i morgon är jag ledig och då ska jag tvätta upp lite och packa så de är klart!! För på torsdag jobbar jag till 22.00 och 23.00 går mitt tåg till arlanda! Så lär ju ta mej till tåget direkt efter jobbet..
Ska bli jävla skönt med en vecka på kreta.
Vi kom undan så jäkla billigt också med asnajs hotell!! mummmaaaa

Det sjuka är att när jag kommer hem är det bara fyra dagar kvar sen flytt till Oslo.. Blir lite och göra de dagarna då. haha..

Har jobbat med Willian & Alicia idag efter jobb på sjukhuset. Jättemysigt var det. Har inte träffat de sen i sommras.. De hade blivit sjuukt stora!! William som blir nio i år var typ 10 cm  kortare än mej nu.. Är det han som är lång, eller jag som är kort?? njea. svara inte på de förresten..

Hängde precis en stund med nibb&mc!
Slut som artist nu.. Lär sova ett dygn tack!




bokat&betalt

kreta på fredag :)

vardag

Nu har jag varit hemma snart en vecka och det känns ändå helt okej. Äntligen vanliga vardagar och jag är tillbaka på gävle sjukhus och jobbar! Allt är väl som vanligt här hemma, inget som förändrats tror jag.
I fredags var jag, emmis & hannsen till falun och hängde lite med waster som också säsongade i stöten. Det var kul, lite nytt. Har jobbat fredag & lördag. Är ledig idag sen jobb måndag & tisdag!

I morgon bitti köper jag & amanda en resaaa!! Så någon dag i veckan (förhoppningsvis) åker vi någonstans! Så jävla kyul när de är så där spontant. Vi vet at vi ska åka men vet inte vart & när.
Skriver i morogn när jag vet vart de blir :)

Idag är det fint väder, prommis och sen grillning i eftermiddag!

pöss

tillbaka i vad?

nu är jag i gävle igen.. det känns piss.. så orkar egetnligen inte skriva om det.
ska på bio med hannsen nu! tar de här någon annan dag när jag känner mej lite gladare.
okej?


enjävladagkvar

 idag är de ännu värre..

så nu är det slut?

konstig känsla, typ klump, ångest, 4005142 tankar, men kan inte sätta ord på nåt!


säsongens sista

MÅNDAG PÅ SISTA VECKAN!
Vad händer? hjälp. Om en vecka är de slut. På riktigt..
Den här veckan är jag ledig måndag tisdag & onsdag, naajs!
Blir nog en fyllevecka (ingen kommentar tack mamma!) och sen på måndag lär vi röjja ut allt ur lägenheten och börja städa. Kan bli en tvådagars endast städning. Herreguud giv mej styrka till de tack!
Hem till Gävle, och göra vad? Som det ser ut nu blir det ju inte mycket jobb för mej fram tills Oslo.. jaja! De löser sig! Positivt tänkande!

Har Johanna "lilmama" Norberg här på besök idag, jättekul, och ikväll blir det sista måndagsklubben på säsongen. OJ.
Ska bli kul :)

Sen är de ju ett till problem i mitt liv. ORKAR INTE att de är så sjukt bra artister på roskilde i sommar. Nu måste man ju dit också. För vilka pengar undrar man ju då

look forward mot de som ska hända iaf! lever som jag har tänkt mej. jag gör de jag vill.


haha.. they make my day

kärring

Tänkte på det idag. herregud. snart är det slut på säsongen.
Känns jättekonstigt.. bra och dåligt..
Vi har iaf haft en bra påsk tillsammans på ica. varit kärringar, jag fick ett påskägg idag av sötanna när jag kom till jobbet:)
Mycket folk som sataaan. Men i morgon tar de slut. skönt!
har jobbat hela veckan.. Har tre dagars ledighet nästa vecka sen jobbar jag in i det sista och stänger ICA för säsongen.

Fick faktiskt ett mejl idag om att jag ska komma på en arbetsintervju i Oslo! HAHA på burger king.. mjaa bättre än inget i guess men hinner itne eftersom de vill att jag kommer om två dagar. kan bli svårt när man är pank och inte äger en bil!

Jag & amanda ligger och kollar på de där jag vet vad du gjorde förra lördagen! Skrattar ihjäl mej verkligen åt de här hahaha..

JENNIFER BERGSMAN! inser du att vi inte träffats på åtta månader? inte ens lite liksom.. puss


skål

och glad påsk!!


glad påsk

påskvecka
jättemycket gäster
bra väder
fast inte idag
idag är vi sminkade som påsk kärringar på jobbet..

ni får se bilder sen!
glaaad påsk alla

ica, sol, stöten, whatever

Sitter på jobbet med proppan & har nada to do! Väldsigt lugnt här, skönt men samtidigt lite långtråkigt..
Vi sitter typ & sjunger på backstreet boys, ted gärdestad, lite reklam låtar! Rätt skoj ändå..

Första april idag, overkligt att det gått så fort. På söndag är de två veckor kvar?!
Hoppas på två roliga veckor :)
Kan även meddela att vi här på ICA Stöten i söndags sålde en trisslott med 100.000 kronors vinst! känns sådär. Fast är väl glad för hans skull. Dock var han inte lika glad.. Den enda kommentaren jag & Sofia fick var"eh, jag hade bra med pengar innan så". Jaja, bitter kille. Vad är det man brukar säga, pengar gör ingen lyckligare?

IDag åker faktiskt jag & Hannsen hem till Gävle. Ska vara kvar tills fredag kväll. Vet egentligen inte varför v i åker riktigt mest för att vi har möjligheten kanske?!
Ska iaf inskaffa mej en Ipod eftersom jag svimmar här utan mp3. Hade tänkt mej ett besök i hemlingby också & ta en prommis på femman! Var ett tag sen nu. Hoppas på bra väder i stan!!
Roligast är iaf att jag kommer få träffa min familj, Emmis  OCH ALEXANDER!! wehoo!

Har precis haft lunch,  jag & Sofia tog med oss maten ut och satte oss uppe på uteserveringen & käkade. Massa sol & massa mys.
Nu ska vi väl jobba igen.. Frågan är med vad...

Skriver när jag är hemma!
hejsålänge då!

RSS 2.0